SVE ŠTO RADIMO U DIGITALNOM SVETU JE VOĐENO JASNIM CILJEVIMA I PODACIMA KOJE IMAMO O KORISNICIMA.

Strategija

Mi smo agencija koja integriše tehnologiju, dizajn, marketing, sadržaje, podatke o korisnicima i digitalnu strategiju da bi postigla dobre rezultate.

Funkcionišemo kao “tim za specijalne operacije” koji klijenti koriste da bi svojoj firmi ili in-house marketing timovima doneli neophodna specifična znanja i veštine - od strategije do izvršne produkcije, koji su im potrebni da bi se takmičili na izuzetno zahtevnom i stalno rastućem digitalnom tržištu.

PLANIRAMO, DIZAJNIRAMO, KODIRAMO, TESTIRAMO I ODRŽAVAMO SISTEME NA SVIM PLATFORMAMA.

UI/UX

Mi verujemo u dobar Digital Dizajn - onaj koji je funkcionalan za svakog korisnika koji će doći sa njim u kontakt, onaj koji je multiplatformski, lak za upravljanje i održavanje, potpuno optimizovan za praćenje navika i potreba korisnika, a tek potom i lep.

Za svoje klijente kreiramo platforme koje se kreću od web sajtova (Front-End i Back-End sistemi), preko mobilnih ili namenskih aplikacija, cloud servisa, do korisničkih interfejsa na pametnim uređajima (npr. STB uređaji za potrebe Telco kompanija).

KORISTIMONAJSAVREMENIJI SISTEM ALATA ZA ANALITIKU, MERENJE I OPTIMIZACIJU DA BI KREIRALI SAVRŠENE EKOSISTEME

Društvene
Mreže

Jedno je imati fejsbuk i instagram stranu koju neko “uređuje”, a potpuno drugo imati UREĐEN EKOSISTEM u kom se svaki pokret korisnika koristi da bi se stiglo do jasno definisanog cilja.

Sve što mi radimo u procesu kreiranja takvog ekosistema vodi ka efikasnoj kampanji i dobrim rezultatima. Vodimo se podacima i poznavanjem tržišta, i prilagođavamo u hodu, a sva kreativa je usmerena na pažnju korisnika.

STVORILI SMO PLATFORMU NA KOJOJ MOŽETE DA UPOZNATE LEPOTU SRBIJE I POSTANETE NJEN PROMOTER

Slike Srbije

Svakog dana fotografi, ali i oni koji to nisu, naprave hiljade snimaka koji našu zemlju prikazuju u predivnom svetlu. Naša ideja i naš cilj je da sve te fotografije okupimo na jednom mestu i time omogućimo svima da lepotu Srbije vide na još lepši i celovitiji način.

Za samo mesec dana, sajt je imao 100.000 jedinstvenih posetilaca, pola miliona pregleda i 30.000 registrovanih.

Instagram i fejsbuk profili imaju preko 30.000 pratilaca, a haštag #slikesrbije nosi više od 60.000 postova.

PLATFORMA KOJA NA JEDNOM MESTU OBJEDINJUJE SVE ŠTO JE POTREBNO ZA SAVRŠEN TV VODIČ

Volim.TV

Volim TV je internet platforma koja tržištu Srbije i regiona donosi zaokružen, savremen koncept praćenja televizijskih sadržaja i sve što je vezano za televiziju i filmove.

Volim TV je primarno internet portal koji u sebi objedinjuje TV magazin, odličan Programski vodič, pregled svih televizijskih kanala i njihovih sadržaja, bazu sa opisima filmova i drugih TV emisija, kao i preporuke za gledanje programa na bazi ličnih preferencija korisnika.