STRATEGIJA RAZVOJA BRENDA, TRŽIŠNA STRATEGIJA, DIGITALNA I STRATEGIJA KOMUNIKACIJE SU OSNOVA SVEGA

Strategy

Postavljamo strategiju razvoja i komunikacije na bazi analitike i poznavanja potreba i navika potrošača i razvojnih trendova industrije. Stvaramo veze sa krajnjim korisnicima, komuniciramo sa njima na svim mrežama i pravimo velike uređene baze podataka o njima.

Cilj nam je da za svaki brend i svaki sistem komunikacije kreiramo ekosistem u kom će se korisnici osećati dobro i koji će im biti prirodno okruženje razmene informacija sa brendom.

STVARAMO, GAJIMO I RAZVIJAMO SVOJE SOPSTVENE I BRENDOVE KLIJENATA SA MNOGO ZNANJA I LJUBAVI

Branding

Imamo veliko iskustvo i stručnost u prepoznavanju, razumevanju, pozicioniranju i razvoju novih brendova.

U ovom procesu, prvo dobro upoznajemo svoje klijente, delatnost i okruženje u kojima posluju, a onda i ko su im korisnici i šta je to što njihov proizvod izdvaja od ostalih. Dubok uvid u njihovo poslovanje i proizvod i razumevanje želja i ciljeva klijenta su ono na čemu počiva naša strategija oživljavanja i izgradnje brenda, sve sa ciljem ostvarivanja pozitivnih poslovnih rezultata.

MARKER JE AGENCIJA KOJA OKUPLJA KREATIVCE IZ RAZNIH OBLASTI MARKETINŠKOG DELOVANJA

Advertising

Predani smo svakoj kampanji, maloj iili velikoj, korporativnoj ili prodajnoj, jer nam je cilj da sa svojim klijentima razvijamo dugoročne odnose i konstantno podižemo standarde, kao i nivo svoje usluge.

Verujemo da reklamna poruka mora biti efikasna na svakom mediju i u svakom kanalu komunikacije, i apsolutno smo spremni i obučeni da klijentu osmislimo integrisane strategije, prilagodimo kamanje za svaki medij ponaosob i plasiramo ih na webu, televiziji, radiju, printu, outdoor-u ili putem direct mail-a.

SVE ŠTO RADIMO U DIGITALNOM SVETU JE VOĐENO JASNIM CILJEVIMA I PODACIMA KOJE IMAMO O KORISNICIMA.

Digital

Mi smo agencija koja integriše tehnologiju, dizajn, marketing, sadržaje, podatke o korisnicima i digitalnu strategiju da bi postigla dobre rezultate.

Funkcionišemo kao “tim za specijalne operacije” koji klijenti koriste da bi svojoj firmi ili in-house marketing timovima doneli neophodna specifična znanja i veštine - od strategije do izvršne produkcije, koji su im potrebni da bi se takmičili na izuzetno zahtevnom i stalno rstućem digitalnom tržištu.

AGENCIJA MARKER IMA JAKO VELIKO ISKUSTVO U ORGANIZACIJI KORPORATIVNIH I ZABAVNIH MANIFESTACIJA

Events

Naš tim sadrži ljude koji su se ovim bavili na međunarodnom nivou, u svim delatnostima - od prodajnih, preko edukativnih pa do onih koja uključuju velika imena u industriji zabave.

U svakom trenutku smo spremni da za klijenta osmislimo, realizujemo, izreklamiramo i ispratimo kompletan događaj. Ovo podrazumeva ustanovljavanje osnovne ideje i atmosfere koju želimo da projektujemo, odabir lokacije, osmišljavanje, organizaciju i realizaciju kompletne infrastrukture, osnovnog i pratećih sadržaja, promo materijala, medijske prisutnosti, protokola, kao i monitoring i izveštavanje po svim navedenim stavkama.