POZNAVANJE POTREBA I NAVIKA KORISNIKA KAO I TRENDOVA TRŽIŠTA SU OSNOVA DOBROG MARKETINGA

Marketing

Fokusirani smo na Telco i High-Tech klijente i posedujemo specifična znanja koja nam omogućavaju da svojim klijentima pružimo uslugu kakvu na drugom mestu ne mogu dobiti.

Sa klijentima kreiramo dugoročne partnerske odnose i trudimo se da kompletnu njihovu uslugu prema krajnjim korisnicima podignemo na potpuno novi nivo.

Postavljamo strategiju razvoja i komunikacije za Telco i Tech industriju na bazi analitike i poznavanja potreba i navika potrošača i razvojnih trendova industrije.

INTERAKTIVNI PROGRAMSKI VODIČ JE DALJINSKI BUDUĆNOSTI

iPG

Pravimo najsavremeniji EPG. Za preko 300 domaćih i stranih kanala. 7 dana unapred i 7 dana unazad. Savršeno tačan. Detaljan. Multi-platformski i Multi-uređajni (web, set-top box, mobile). Lako nadogradiv. Svaki unos sadrži - vreme prikazivanja, naziv emisije (srpski i original), kratak opis, dug opis, vertikalne i horizontalne fotografije, trejler, kategoriju, kasting, povezane sadržaje i tekstove, linkove, metatagove, iMDb rejting...

DIZAJN ZA OVER THE TOP SISTEME I NJIHOV USER EXPERIENCE SU NAŠA EKSPERTIZA

OTT

Svi sistemi koje radimo su postavljeni kao multiplatformski i multiuređajni. TV i VOD sadržaji korisnicima moraju biti dostupni u svakom trenutku i na svakom uređaju.

Sistemi koje razvijamo se prostiru od web platformi, preko mobilnih aplikacija, do STB uređaja. Interfejs i podaci su tako urađeni da se “prelivaju” sa jednog uređaja na drugi i korisnik sve vreme ima jedinstveno iskustvo.

Ono što je poseban dodatak je činjenica da su naši OTT sistemi već napunjeni podacima o većini video sadržaja (iPG).

PLATFORMA KOJA NA JEDNOM MESTU OBJEDINJUJE SVE ŠTO JE POTREBNO ZA SAVRŠEN TV VODIČ

Volim.TV

Volim TV je internet platforma koja tržištu Srbije i regiona donosi zaokružen, savremen koncept praćenja televizijskih sadržaja i sve što je vezano za televiziju i filmove.

Volim TV je primarno internet portal koji u sebi objedinjuje TV magazin, odličan Programski vodič, pregled svih televizijskih kanala i njihovih sadržaja, bazu sa opisima filmova i drugih TV emisija, kao i preporuke za gledanje programa na bazi ličnih preferencija korisnika.

VREDNO SKUPLJAMO PODATKE O KORISNICIMA, NJIHOVIM NAVIKAMA, TV KANALIMA I SADRŽAJU KOJI EMITUJU

Baza Podataka

Naš apsolutni cilj je poznavanje svakog korisnika - šta voli, šta gleda, kako gleda (kada, na čemu...) i prilagođavanje svega što radimo njihovim željama i potrebama.

Drugi cilj je strukturiran TV i VOD kontent - savršeno opisan, tagovan i interlinkovan, što nam omogućava detaljno poznavanje sadržaja koji se gledaocim aplasiraju na različitim platformama.

Treći set podataka je informacija o povezanim platformama - kako onim sa kojih korisnik dolazi, tako i onim na koje korisnik odlazi.